Deň jablka 2016

Dňa 14. októbra 2016 sa žiačky našej školy aktívne zapojili do celoslovenskej kampane „Deň jablka“ pod záštitou organizácie Liga proti rakovine.

Tohtoročná kampaň s názvom „Krok ku zdraviu“ bola zameraná na pohyb ako prevenciu mnohých civilizačných ochorení, nevynímajúc nádorové ochorenia a mala za cieľ motivovať ľudí, aby sa viac hýbali – akokoľvek a kdekoľvek, pretože sedavý spôsob života nie je pre naše zdravie prospešný. Žiačky 3.B, 2.P a 1.B triedy SSOŠ DSA v spolupráci s onkologickou ambulanciou MUDr. A. Malej dobrovoľne rozdávali občanom v uliciach Trebišova 100 kg jabĺk pre zdravie a vyzývali ľudí k prirodzenému pohybu chôdzou počítaním krokov za mesiac. Žiačky 2.B triedy rozdávali nimi prinesené jablká žiakom a zamestnancom školy o prestávkach vo vestibule školy.

Veríme, že kampaň zanechala v každom z nás motiváciu v snahe urobiť niečo pre svoje zdravie, napr. viac sa pohybovať, prechádzať sa alebo začať športovať.

Motto kampane 2016

Žiačky DSA školy zapojené do kampane Deň jablka:

  • 3.B – Kučerová, Toroniová, Repaská, Biačková, Telepunová, Čarabová, Popovičová, Naďová
  • 2.P – Vasiľová, Dvorjaková, Ivanová, Staňová, Melníková, Maliničová, Mentová, Kopčová
  • 1.B – Petrová, Gorová, Kucová, Božíková

RNDr. J. Kordischová

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.