Junior Achievment 2016

JA Firma Creative Hands na JA Veľtrhu podnikateľských talentov

foto

Študentky 3.B triedy, Adriána Fáberová, Michaela Majerská, Viktória, Grančayová, Natália Tušaiová, Simona Fedorčáková, členky JA Firmy Creative Hands, pri Súkromnej strednej odbornej škole DSA, Komenského 12, v Trebišove sa dňa 22.03.2016 zúčastnili celoštátnej súťaže pod názvom „JA Veľtrh podnikateľských talentov“ v Avion Shopping Park v Bratislave.

JA 2016 diplom

Je to prezentačná súťaž podnikateľských nápadov študentov stredných škôl Slovenska na ktorej majú  možnosť vyskúšať si podnikanie na vlastnej koži  a naučiť sa konkurovať iným firmám. Žiačky našej školy prezentovali na veľtrhu vlastný výrobok s názvom „Recentis“. Je to krém na ruky v BIO kvalite  určený na ošetrenie a výživu rúk, ktorý žiačky študijného odboru biotechnológia a farmakológia pripravili vlastnou receptúrou. Tento bioprodukt má hydratačné a regeneračné účinky, neobsahuje žiadne toxické ani syntetické látky. O krém „Recentis“ bol na veľtrhu veľký záujem o čom svedčí aj skutočnosť, že členky JA firmy Creative Hands predali všetky svoje výrobky, čím dosiahli zvýšenie ziskov svojej firmy.

Napriek silnej konkurencii na veľtrhu sú členky JA Firmy Creative Hands veľmi spokojné, vzorne reprezentovali našu školu a úspešne by obstáli aj v podnikateľskej činnosti výrobou a predajom bio produktov.

Manažment JA Firmy Creative Hands

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.