DSA

Súkromná stredná odborná škola DSA Trebišov

Deň jablka 2016

Dňa 14. októbra 2016 sa žiačky našej školy aktívne zapojili do celoslovenskej kampane „Deň jablka“ pod záštitou organizácie Liga proti rakovine.

Tohtoročná kampaň s názvom „Krok ku zdraviu“ bola zameraná na pohyb ako prevenciu mnohých civilizačných ochorení, nevynímajúc nádorové ochorenia a mala za cieľ motivovať ľudí, aby sa viac hýbali – akokoľvek a kdekoľvek, pretože sedavý spôsob života nie je pre naše zdravie prospešný. Žiačky 3.B, 2.P a 1.B triedy SSOŠ DSA v spolupráci s onkologickou ambulanciou MUDr. A. Malej dobrovoľne rozdávali občanom v uliciach Trebišova 100 kg jabĺk pre zdravie a vyzývali ľudí k prirodzenému pohybu chôdzou počítaním krokov za mesiac. Žiačky 2.B triedy rozdávali nimi prinesené jablká žiakom a zamestnancom školy o prestávkach vo vestibule školy.

Veríme, že kampaň zanechala v každom z nás motiváciu v snahe urobiť niečo pre svoje zdravie, napr. viac sa pohybovať, prechádzať sa alebo začať športovať.

Motto kampane 2016

Žiačky DSA školy zapojené do kampane Deň jablka:

  • 3.B – Kučerová, Toroniová, Repaská, Biačková, Telepunová, Čarabová, Popovičová, Naďová
  • 2.P – Vasiľová, Dvorjaková, Ivanová, Staňová, Melníková, Maliničová, Mentová, Kopčová
  • 1.B – Petrová, Gorová, Kucová, Božíková

RNDr. J. Kordischová

: 2.086

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.