DSA

Súkromná stredná odborná škola DSA Trebišov

Human Body Exhibition

Po ceste nočným rýchlikom z Trebišova sme ráno 8.12.2017 vystúpili na hlavnej stanici v Bratislave a našim cieľom bola prehliadka vzdelávacej výstavy HUMAN BODY EXHIBITION v Inchebe EXPO na ktorú sme sa dlho pripravovali. Výstava nám odhalila úžasné tajomstvá z anatómie ľudského tela a všetkých jeho sústav doplnenú 3D animáciami o činnosti niektorých dôležitých orgánov tela.

Po obede strávenou v bratislavskom Auparku sme navštívili aj Prírodovedné múzeum na nábreží Dunaja, kde sme si prezreli paleontologickú expozíciu doplnenú o biodiverzitu Slovenska /faunu a flóru Slovenska/.

Po výstavných prehliadkach sme si vychutnali krásu mesta Bratislavy prechádzkou po Námestí SNP,  po nábreží Dunaja, videli sme nádherný Most SNP cez Dunaj, Michalskú bránu, ale aj štvorvežatý bratislavský hrad. Z nábrežia sme prešli okolo Slovenskej filharmónie – známej Reduty k Slovenskému národnému divadlu na Hviezdoslavove námestie a Hlavné námestie kde panovala vianočná atmosféra a krásne vianočne vyzdobené centrum Bratislavy. Po potulkách Bratislavou nás sprevádzala dobrá nálada, úsmev na tvári a hlavne dve pani profesorky bez ktorých by nebolo možné exkurziu uskutočniť. V neskorých večerných hodinách sme nasadli na nočný rýchlik, ktorý nás odviezol z Bratislavy späť do Trebišova. Síce unavení, ale o to bohatší o krásne zážitky, sme ráno šťastní a spokojní vystúpili z vlaku a ponáhľali sa domov vyspať.

účastníci exkurzie – žiaci 2.B, vybraní žiaci 2.V, 1.B a 1.V

: 1.937

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.